Taxi nodig? Bel
06 - 38 115 115

Taxi Arnhem

Een echte Arnhemse taxichauffeur die u brengt waar u heen wilt
Reserveer uw taxi

Bent u op zoek naar een taxi in Arnhem? Dan bent u bij Taxi Rio aan het juiste adres! Met een rasechte Arnhemse taxichauffeur met 30 jaar ervaring wordt u snel en efficient vervoert daar waar u naar toe wilt. In alle rust en stilte of met een gezellig kletspraatje van onze vriendelijke chauffeur.

Al 30 jaar taxi in Arnhem

Met meer dan 30 jaar ervaring als taxi in Arnhem heeft taxi Rio alle ervaring in huis om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen. Wij brengen u daar waar u heen wilt. Binnen Arnhem of daarbuiten.

Zo kunt u bij Taxi Rio terecht voor:

  • Personenvervoer
  • Zakelijk vervoer
  • Luchthavenvervoer
Taxi Arnhem

Scherpe prijzen en duidelijke afspraken

Kortom, als u van A naar B wilt met een taxi, dan staat Taxi Rio op de afgesproken tijd en plaats voor u klaar. Met scherpe prijzen en duidelijke afspraken weet u bij Taxi Rio direct waar u aan toe bent. Zo blijft het transparant en overzichtelijk.  

Taxi Rio is naast comfortabel ook heel flexibel. Wilt u midden in de nacht vanuit de kroeg naar huis? In de vroege ochtend naar het vliegveld? Of op zondag een bezoek brengen aan uw zuster in het verpleeghuis? Waar u ook naar toe wilt en op welk tijdstip ook, Taxi Rio zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt.

Heeft u een taxi in Arnhem nodig? Neem dan contact op met taxi Rio en vraag naar onze tarieven. Voor langere afstanden of meerdere taxi’s kunt u een vrijblijvende offerte opvragen. In de taxi beschikken wij over een pinautomaat dus u kunt gewoon met uw pinpas betalen.

Een taxi nodig? 

U reserveert een taxi gemakkelijk via het nummer 06 - 38 115 115 of via het onderstaand formulier.
[]
1 Step 1
Naamyour full name
TelefoonnummerTelefoonnummer
call
Opmerkingenmore details
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wilt u een taxi reserveren?

Een echte Arnhemse taxichauffeur die u brengt waar u heen wilt
Bel: 06 - 38 115 115
Taxi Rio
Gerealiseerd door JG Webmarketing